Get Ready for the future. 

Bij ons kunt u terecht voor de ontwikkeling en productie van uw Internet of Things oplossing. Wij bieden u onze expertise voor het ontwikkelen van intelligente sensoren die door onze ervaren ingenieurs worden ontwikkeld en kunnen u met een korte doorlooptijd een Proof of Concept aanbieden waarbij we gezamenlijk uw idee omzetten naar een tastbare oplossing.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, bedienen toonaangevende internationale klanten die met onze ingenieurs samenwerken om de meest onderscheidende innovatieve producten te ontwikkelen. Passie en gedrevenheid treft u bij onze medewerkers, die samen met u gaan voor de ultieme technologische oplossing die u gereed maakt voor de toekomst! future

Wat wij voor u kunnen betekenen.

OEM

Remoticom is naast de producent van deze producten ook de ontwerper c.q. designer van de IoT oplossingen. Remoticom ontwikkeld op basis van klantvraagstukken en productspecificaties wat resulteert in innovatieve, vooruitstrevende en technologie.

Custom made

U wenst een eigen IoT toepassing te ontwikkelen waarvoor u geen eigen capaciteiten en/of kennis heeft. Dit in kleinere oplages dan bij OEM gebruikelijk is (volume based) maar wel met de full-service van ontwerp en productie.

Consultancy

Door onze jarenlange ervaring wordt Remoticom steeds vaker en eerder betrokken bij ontwikkeltrajecten binnen het IoT domein van klanten. Als adviseur worden we gevraagd door andere marktpartijen om onze opgedane kennis om te zetten naar concrete IoT oplossingen om de (maatschappelijke) doelstellingen te realiseren.

EMS

U heeft zelf al een concept, maar geen productiefaciliteit voor bestukking PCB en productie kunststof behuizingen. Remoticom kan deze capaciteitsvraag voor u invullen, inclusief het vervaardigen van de te gebruiken mallen.

Made Smart For You.

Referentie Projecten.

Fortes Energy Systems B.V. en Remoticom B.V. zijn de samenwerking aangegaan, op het gebied van innovatieve systemen voor hedendaagse energie vraagstukken. Dankzij de innovatieve sensoroplossingen van Remoticom en de kennis […]
Geen zwerfafval en minder kosten. Dat is de missie van Mr. Fill, een slimme oplossing voor afvalinzameling op openbare plekken. Afvaloplossing voor smart cities Vanaf de start van Mr. Fill […]