NIEUWS: REMOTICOM & LIVINGPROJECTS GAAN STRATEGISCH SAMENWERKEN.

Tilburg, 5 mei, 2021 – 09u00 CET – Livingprojects – een wow-effect is de afgelopen maanden gecreëerd tussen Remoticom en Livingprojects. Samen gaan we namelijk onze krachten bundelen op het gebied van verlichting met daarin een duidelijke, gezamenlijke visie richting remote en IoT.

gezamenlijke visie.

Een visie die verder gaat dan technische- en commerciële vragen vanuit de markt rondom Smart Cities. Als gezamenlijk adviesbureau zijn we een vuist dat vanuit het stuk consultancy future-proof innovaties kan aanreiken. Denk hierbij aan veiligheid en beleving aanbrengen in de openbare ruimte en dan in de meest brede zin van het woord.

Concrete toepassingen zijn bijvoorbeeld: uitlichting van gebouwen, veiligheid aanbrengen in een stad middels innovatieve signing, verlichting als marketingtool, doorstroom in steden verbeteren etc.

Externe links

Livingprojects

Deel dit bericht.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Meer nieuws.

Cases

CASE: Dit is SPIE.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. Alle 45.500 medewerkers zetten zich bij onze klanten in om ze te begeleiden bij de energietransitie en digitale transformatie door het adviseren, het ontwerpen, het bouwen en het onderhouden van energiezuinige en milieuvriendelijke installaties en fabrieken. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.