NIEUWS: EEN SLIMME BOOT OP EEN SLIMME WATERWEG.

Tilburg, 18 mei, 2021PortPay International, MultiMill International en Remoticom slaan de handen in één voor de ontwikkeling van intelligente waterwegen. Dit met een focus op de beveiliging en management van jachthavens en boten. Op diverse plekken op de waterwegen van Amsterdam wordt de komende periode een experiment opgezet met sensoren van Remoticom. 

BOOTCONNECT.

Naar aanleiding van dit experiment zal het platform BootConnect.nl worden gelanceerd die de mogelijkheid biedt aan watersporters en jachthavens om 24/7 inzicht te krijgen in de status van hun boot of jachthaven.

Op BootConnect kunnen er diverse sensoren voor de boot worden aangekocht inclusief abonnement door bedrijven & consumenten. Uiteraard betaal je alleen voor de maanden waarin je gebruik maakt van de producten/systemen. Met dit inclusieve platform maken we samen bestaande boten slimmer en de waterwegen veiliger. 

BEVEILIGING VAN DE BOOT.

De focus ligt op de eindgebruikers die willen weten hoe het met hun bootje gaat omtrent beveiliging en duurzaamheid van de boot. Denk hierbij aan draadloze sensoren voor waterlekkage, inbraakdetectie, walspanning en aanwezigheid & afwezigheid van de boot in de haven. Deze calamiteiten zullen zichtbaar zijn in de app.

> Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom BootConnect en partners? Volg ons dan op onze social mediakanalen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Externe links

MultiMill
• Watersport Beveiliging
• PortPay

Deel dit bericht.

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op twitter
Delen op email
Delen op whatsapp

Meer nieuws.