NIEUWS: EEN SLIMME BOOT OP EEN SLIMME WATERWEG.

Tilburg, 18 mei, 2021PortPay International, MultiMill International en Remoticom slaan de handen in één voor de ontwikkeling van intelligente waterwegen. Dit met een focus op de beveiliging en management van jachthavens en boten. Op diverse plekken op de waterwegen van Amsterdam wordt de komende periode een experiment opgezet met sensoren van Remoticom. 

BOOTCONNECT.

Naar aanleiding van dit experiment zal het platform BootConnect.nl worden gelanceerd die de mogelijkheid biedt aan watersporters en jachthavens om 24/7 inzicht te krijgen in de status van hun boot of jachthaven.

Op BootConnect kunnen er diverse sensoren voor de boot worden aangekocht inclusief abonnement door bedrijven & consumenten. Uiteraard betaal je alleen voor de maanden waarin je gebruik maakt van de producten/systemen. Met dit inclusieve platform maken we samen bestaande boten slimmer en de waterwegen veiliger. 

BEVEILIGING VAN DE BOOT.

De focus ligt op de eindgebruikers die willen weten hoe het met hun bootje gaat omtrent beveiliging en duurzaamheid van de boot. Denk hierbij aan draadloze sensoren voor waterlekkage, inbraakdetectie, walspanning en aanwezigheid & afwezigheid van de boot in de haven. Deze calamiteiten zullen zichtbaar zijn in de app.

> Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom BootConnect en partners? Volg ons dan op onze social mediakanalen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Externe links

MultiMill
• Watersport Beveiliging
• PortPay

Deel dit bericht.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Meer nieuws.

Cases

CASE: Dit is SPIE.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. Alle 45.500 medewerkers zetten zich bij onze klanten in om ze te begeleiden bij de energietransitie en digitale transformatie door het adviseren, het ontwerpen, het bouwen en het onderhouden van energiezuinige en milieuvriendelijke installaties en fabrieken. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Solutions

HÈT VERHAAL ACHTER DE BEDRIJFSNAAM REMOTICOM.

Hoe kan het toch dat veel mensen denken dat we Remoticon -met een ‘n’- heten in plaats van Remoticom? Ergens begrijpen we het wel hoor, Remoticon had ook een keuze kunnen zijn maar er is gekozen voor de naam Remoticom met een reden.