Missie.  

Onze missie is om de leef- en werkomstandigheden van mensen veiliger, efficiënter en duurzamer te maken. Dit doen we door slimme technologieën wereldwijd te integreren.

Visie.

Remoticom gelooft in een slimme en efficiënte planeet waarop alles en iedereen verbonden kán zijn. Met onze innovatieve, slimme producten dragen we hier graag aan bij.

Kernwaarden.

Flexibel

Zowel de mensen als de diensten van Remoticom zijn erg flexibel. Wij zijn in staat om niet alleen standaard producten, maar ook maatwerk te leveren. Onze producten zijn compleet aan te passen naar de wensen en behoeften van iedere klant. 

Innovatief

Binnen Remoticom staat alles in het teken van innovatie. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën,

Persoonlijk

Remoticom heeft een persoonlijke benadering naar haar klanten toe. Zo treedt een van onze medewerkers periodiek in contact met de klant en heeft deze klant altijd één vast contactpersoon waardoor we goede relaties kunnen opbouwen. 

Kwalitatief

Binnen Remoticom is kwaliteit een van de belangrijkste onderwerpen. Of het nu gaat om een standaard product of maatwerk, wij leveren altijd hoogwaardige producten waar wij als team 100% achter staan. 

Pro-actief

Wij zijn een pro-actieve organisatie. Dit betekent dat wanneer wij een mogelijk probleem, wij dit met beide handen aangrijpen en direct oppakken. Op deze manier wordt het mogelijke probleem zo snel mogelijk opgelost! 

Made Smart For You.

Directie.

Joost van der Velden

C.E.O.

Ron van Mook

C.O.O / C.C.O

Historie.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch